Karma:
7.15
roboman
m
from Nyíregyháza, Hungary
roboman most A hétvégém eddig azzal telt, hogy a Interactive fiction oldalt kisebb egységekre osztottam fordítás szempontjából. Idegességemben már bele is kaptam pár bejegyzés fordításába. Úgy sikerült, ahogy. Ha végképp nem megy máshogy, kiadom gebinbe.
ago | 0 responses
roboman majd Akkor az van, hogy készülök a melóban a leállásra. A két hétben, ameddig mások a nyaralási projekten vannak, én bevállaltam két kisebb(?) munkát, az Interactive fiction oldalt lefordítani angolra, meg egy másikat, amire nem tudok linket adni, meg különben is hadititok.
ago | 0 responses
roboman most Még nem igazán kezdtem bele semmibe. Zajlanak az előkészületek. Vagyis több km-t megtettem a lakásban gyalogolva, és ábrándozva. Volt egy ilyen konferenciahívásom a Üdvözlet! tagoktól. Igazából úgy gondoltam, hogy már nincs szükségem az ilyesmire, de erőt merítettem belőle a folytatáshoz.
ago | 0 responses
roboman majd Az év hátralévő részében 1 db 8 bit retro játék, 1 db interactive fiction játék és 1 db honlap várható még tőlem. A 8 bit retro játékot RPG MAKER VX Ace-szel csinálom, az interactive fictiont sima HTML+PHP-ban kéne, hogy valami ragadjon is rám a koszon kívül. Ja, a honlap WP, természetesen.
ago | 0 responses